Ador birourile cât mai mari

De curând m-am hotărât să-mi mut o mare parte din chestiile pe care le aveam în dormitor și să las acolo decât patul și alte mici chestii utile, devenind un dormitor în adevăratul sens al cuvântului.

Ideea e că o mare parte din ce aveam eu acolo erau destinate muncii mele, mai exact calculator, laptop, tabletă, un server, periferice, stickuri, hard-diskuri, cabluri, router și toate cele. După ce m-am gândit puțin am hotărât că o să-mi fac noua așezare pe balcon, ținând cont că e destul de mare și pot avea acolo colțul meu în care doar să lucrez.

Fiindcă la câte se adunaseră între timp biroul meu devenea neîncăpător am zis că mi se pare corect să cumpăr unul nou, dar nu oricum ci unul făcut pe comandă special pentru nevoile mele. Am ales un birou foarte mare în formă de L, pentru a mă folosi de cât mai mult spațiu și datorită balconului meu încăpător am poziționat biroul lipit de pereții îndreptați spre exterior, coada din L venind într-una din părțile laterale ale balconului.

Ideea e că acum e totul genial. Mi-am cumpărat și niște jaluzele prin care nu trece căldura pentru a mă bucura de răcoare pe timp de vară, biroul e suficient de mare încât să-mi poziționez cele 3 monitoare, unitatea, laptop-ul și restul lucrurilor de care mai am nevoie, ba mai mult mi-a mai și rămas liber un colțișor din birou unde-mi țin gustările pe care-mi place să le am mereu lângă mine când lucrez și o băutură rece.

Am observat un randament crescut la muncă datorită schimbării, prin urmare vă recomand și vouă dacă aveți posibilitatea să faceți ceva schimbări în bine iar rezultatele vor fi clar vizibile în ceea ce privește randamentul dacă vorbim de locul în care lucrați. 🙂

Lasă un răspuns