After We Collided, continuarea atât de așteptată este pe Amazon Prime Video

In sfarsit a aparut. Continuarea fenomenului After a sosit pe Amazon Prime Video. Descopera After We Collided pentru a afla daca povestea de dragoste complicata dintre Tessa si Hardin are sanse sa continue…

After este un fenomen literar pe care cei de 20 de ani poate nu il cunosc. La origine, este vorba despre cartile scrise de Anna Todd in 2014. Tanara americana avea doar 23 de ani cand a inceput sa scrie pe un smartphone si doar pe un smartphone. After a reusit sa seduca adolescentii din intreaga lume, fiecare volum in parte devenind un best-seller. After We Collided revine incepand cu data de 22 decembrie in exclusivitate pe Amazon Prime Video. Cuplul Tessa/Hardin are de infruntat o multime de noi obstacole.

Jurnalul lui Hardin
In timp ce Tessa efectueaza un stagiu, face cunostinta cu un tanar fermecator pe nume Trevor. Este frumos, inteligent, poarta costume elegente, ochelari si chiar cravate. Este exact contrariul tenebrosului Hardin, cu tatuajele sale de bad boy si comportamentul sau auto-destructiv. Va ceda Tessa tentatiei? Hardin este cu adevarat cel mai potrivit pentru ea? In continuarea aceasta vom avea de toate, iubire, sex, tradari, drame…

Drept urmare, After We Collided continua epopeea de iubire dintre Tessa si Hardin. Chiar daca la sfarsitul primei parti Tessa parea dispusa sa il ierte pe Hardin, a doua parte incepe cu o abordare diferita. Nu doar ca Tessa nu mai este dispusa sa se impace cu Hardin ci face tot ce ii sta in putere sa isi vada in continuare de viata si de cariera.

Hardin nu a reusit sa treaca peste aceasta despartire si o cauta in mod insistent pe Tessa. Intrebarea la care incearca sa raspunda acest nou film este urmatoarea: este iubirea de ajuns pentru a trece peste absolut orice obsacol? Finalul ii va prinde pe ce doi tot pe picior de razboi?

Lasă un răspuns