Am învățat să fiu atent la detalii

Acum nu foarte mult timp am terminat de vizionat serialul meu preferat, The Mentalist.Înainte să vă spun ce am învăţat pe parcursul vizionării acestuia am să vă descriu puţin serialul în cazul în care nu l-aţi văzut şi sunteţi în căutarea unui serial foarte bun la care să vă uitaţi.

În The Mentalist actorul principal este Patrick Jane, un fost medium de succes care reuşea să păcălească pe toată lumea că are puteri paranormale când de fapt acesta se folosea doar de mici trucuri.După ce a renunţat la cariera sa de medium, Patrick Jane a devenit consultant în cadrul CBI, echipa din care făcea parte ajungând cu ajutorul său pe locul întâi în topul celor mai multe cazuri rezolvate datorită acurateţii sale.

Aşadar, dacă tot v-am spus cât de cât cum stă treaba cu acest serial a venit momentul să vă şi enumăr lucrurile pe care le-am învăţat urmărindu-l până la sfârşit.Apropo, acesta are 6 sezoane şi un total de 110 episoade.

Datorită comportamentului ”mentalistului”, adică lui Patrick Jane, pe numele său real Simon Baker, am reuşit să învăţ că e foarte important ca în viaţă să fi foarte atent la detalii fiindcă dacă nu eşti, ceea ce cauţi s-ar putea să fie chiar sub nasul tău iar tu nici să nu-ţi dai seama că e acolo.

Pe lângă asta, de-a lungul episoadelor Patrick Jane a dezvăluit şi diverse metode ingenioase de trişat la poker (asta nu recomand să o aplicaţi) cât şi multe feluri în care să-ţi dai seama dacă cineva încearcă să te mintă manipulându-te sau chiar spune adevărul.

Pe lângă asta, sunt destule episoade în care metodele pe care le foloseşte pentru a hipnotiza sau manipula oamenii sunt chiar foarte ”pe faţă” şi cu puţină atenţie puteţi rămâne cu o serie de învăţături foarte interesante.

Aşadar, The Mentalist este unul dintre cele mai bune seriale pe care le-aţi putea viziona.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?