Away, cea mai pasionantă epopee spațială

Away este noua epopee spatiala semnata Jason Katims, adica cel care sta in spatele Friday Night Lights si Parenthood. Deci daca inca nu ai vazut acest serial, iata cateva motive care sa te tenteze.

O epopee pasionanta. Ceea ce atrage in primul rand la Away este faptul ca este vorba despre o epopee spatiala ceea ce ne garanteaza un sentiment de relaxare, destindere si evaziune. Imensitatea spatiului este prezentata cu cea mai mare meticulozitate, un lucru care ne face sa visam la stele.

Si pe langa efectele vizuale cele mai frumoase, intriga este si ea extrem de pasionanta. O urmarim aici pe Emma Green, o mama si astronaut care ia decizia de a se imbarca pentru prima misiune pe Marte si care trebuie deci sa isi lase copiii si familia deoparte timp de trei ani.

Un serial foarte emotionant. Away este un serial care ne face sa visam la aventuri spatiale, dar care se joaca foarte mult si cu emotiile si sentimentele. Away va explora felul in care indepartarea si dorul de familie poate afecta viata de zi cu zi a astronautilor, mai ales atunci cand sunt inchisi cu persoane necunoscute departe de toti si de toate.

Un casting international si divers, un lucru care lipseste multor seriale. Away are un casting international extrem de frumos, de cinci stele. Cap de afis este talentata Hilary Swank (Million Dollar Baby), care joaca alaturi de Josh Charles (The Good Wife) si de Talitha Bateman (Love, Simon).Dar si de Ato Essandoh (Chicago Med), Mark Ivanir (Braquo), Ray Panthaki (Colette) si Vivian Wu (The Last Emperor).

Vei intra si tu in universul cuceririi spatiale, alaturi de echipa condusa de Emma Green, responsabila cu o echipa internatioanala de astronauti. Si un ritm lent, o actiune care nu se grabeste si o realizare care merita din plin sa fie descoperita.

Un comentariu la „Away, cea mai pasionantă epopee spațială

Lasă un răspuns