De ce să alegi WordPress

Dat fiind faptul că încă de când am început să mă falimiarizez cu internetul mi-am şi creeat diverse bloguri, în timp ajungând un mare fan al platformei WordPress pe care o şi folosesc în prezent pe toate site-urile mele.

Primesc şi văd destul de des întrebari de la diferite persoane cu privire la platforma pe care să o aleagă pentru viitorul lor blog sau site de prezentare. Tuturor le-am recomandat WordPress, fie că aleg să îşi creeze un website gratuit pe această platformă, fie că vor să o instaleze pe un domeniu propriu.

După ce le-am spus ce să aleagă majoritatea m-au şi întrebat care sunt avantajele pe care le oferă WordPress-ul faţă de celelalte platforme aşa că am ales să scriu acest articol în care să enumăr câteva motive pentru care ai putea să apelezi la WordPress ca platforă pe care să ruleze site-ul tău.

E uşor de utilizat – WordPress dispune de un panou de control foarte simplu de utilizat şi totodată acesta îţi oferă acces la funcţii complexe cu ajutorul cărora site-ul tău se va putea mişca şi va putea arăta foarte bine.

Denotă profesionalism – După părerea mea şi a multor alţi webmasteri şi bloggeri, WordPress este platforma care denotă cel mai mult profesionalism din pricina vitezei de reacţie şi chiar şi a aspectului.

Platforma momentului – În prezent WordPress este platforma momentului, un studiu arătând că încă din 2011 cu ajutorul WordPress funcţionau peste 14% din totalitate site-urilor, din 100 de domenii activate, 22 rulând această platformă.

Accesibilitate – WordPress este printre singurele platforme care pune la dispoziţie o gamă foarte largă de template-uri foarte interesante şi plugin-uri cu ajutorul cărora site-urile pot beneficia de diverse funcţii complexe care va avantajează site-ul în diverse moduri.

Odată precizate argumentele de mai sus sper că te-ai lămurit în privinţa avantajelor pe care ţi le oferă WordPress faţă de alte platforme.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?