Fatma, o spirală criminală captivantă, de văzut pe Netflix

O noutate de origine turca in 6 episoade, Fatma este un serial care ne prezinta o menajera discreta, bantuita de vechile sale rani, care intra intr-o frenezie criminala.

Fatma este o femeie singura, fragila din punct de vedere psihic, de cand si-a pierdut copilul. Este in cautarea sotului sau care dupa ce a fost achitat si nu mai trebuie sa stea la inchisoare pentru o scurta vreme, nu s-a mai intors la ea niciodata. Cateva persoane din anturajul sau ii repeta mereu sa nu se va mai intoarce, dar nu poate sa treaca peste asta.

O menajera care face curat in foarte multe locuri diverse, viata sa se va da peste cap, atunci cand omoara, aproape « accidental » o relatie a sotului sau. De aici incepe o spirala infernala criminala si cadavrele se vor multiplica in urma sa…

Spectatorii o urmaresc deci pas cu pas pe Fatma, invizibila in ochii tuturor, care se va metamorfoza de-a lungul scenariului. De la cautarea disperata a sotului sau la o revansa perfect pregatita. Fatma evolueaza de-a lungul rasturnarilor de situatie si a revelatiilor care se succed.

Valul este ridicat destul de repede cu privire la traumatismele suferite in copilarie, in timp ce misterele cu privire la sotul si copilul sau se dezvaluie si ele incet-incet. Si rezultatul este cel mai frumos.

Gratie unui scenariu mai scurt de sase episoade, serialul nu se pierde in intrigi inutile si devine din ce in ce mai captivant de-a lungul episoadelor.

Iar Fatma isi datoreaza reusita mai ales prestatiei actritei sale principale- este vorba despre Burcu Biricick, care este pur si simplu magistrala.

Cei care adora thrillerele care ne tin cu sufletul la gura pana la final, vor adora cu siguranta si acest serial cu un prim sezon extrem de captivant.

Lasă un răspuns