Gustarea de la birou atunci când ești la dietă

Persoanele care lucreaza la birou stiu cat de greu este atunci cand li se face foame sau este pauza de masa si ar trebui sa rontaie ceva, insa in snack-bar-ul firmei sau in tonomat sunt numai cornuri, chips-uri, crochete, iar colegii isi comanda o pizza sau mancare gatita de la o firma de catering.

Insa lucrurile nu trebuie sa fie foarte grele nici macar atunci cand se incepe o dieta. In fond, acesta ar trebui sa reprezinte un stil de viata si la inceput, lucrurile vor parea putin cam drastice. De aceea este bine ca si persoanele care lucreaza la birou sa stie ce isi pot pune in servieta sau in poseta pentru a se simti satule chiar si pentru o scurta perioada.

Idei de alimente de luat la pachet la birou

– Un fruct: fie ca este vorba de o banana care da energie, un mar sau o para, fructele care se consuma usor si sunt ideale pentru a fi puse la pachet. In plus, nu umplu biroul de miros si sunt foarte usor de digerat.

– Legume taiate felii: fie ca este vorba de cativa morcovi, ardei, castraveti sau telina, toate aceste legume reprezinta o gustare extrem de sanatoasa si satioasa!

– Iaurt – un iaurt slab simplu sau combinat de acasa cu fructe de padure congelate este gustarea ideala pentrucei ce lucreaza la birou!

– Seminte si migdale: se poate consuma la birou o altfel de gustare simpla, sanatoasa si satioasa, cum ar fi nuci, migdale sau fistic, ori diferite alte seminte combinate sau nu cu cereale.

– Salate: persoanele care lucreaza la birou isi pot prepara de acasa o salata din legume date pe razatoare sau fructe taiate cubulete, pe care sa o aseze intr-o caserola.

Indiferent de tipul de gustare pentru care cei care lucreaza la birou opteaza, aceasta nu ar trebui sa intre in categoria produselor de patiserie, mezelurilor sau sa fie foarte grea.

Lasă un răspuns