Îmi place să-mi recondiționez lucrurile vechi

Până acum nu foarte mult timp eram genul de om care arunca sau vindea orice obiect atunci când acesta se deteriora sau pur și simplu devenea inutil. Asta s-a terminat când am văzut un clip cu niște idei foarte creative despre cum ne-am putea recondiționa o mare parte din obiectele din casă și m-am pus pe treaba.

Am început cu dreptul dat fiind faptul că zilele trecute îmi cumpărasem o trusă foarte complexă de scule și aveam tot ce-mi trebuie iar soția adunase de prin casă toate lucrurile care se învechiseră pentru a le arunca. Atât mi-a trebuit! În câteva oare am modificat o grămadă de chestii și am ”creat” cu puțină muncă câteva obiecte de care nu m-aș lipsi în veci.

Am învățat astfel încă o metodă de a economisi bani, căci eu sunt destul de econom sau chiar zgârcit câteodată aș putea spune deci pasiunea de a recondiționa lucrurile vechi a fost mai mult decât bine venită. Pe lângă faptul că economisesc, casa mea a început să pară mai mulțifuncțională decât era deja (căci mie-mi plac mult și improvizațiile, deci vă imaginați ce era aici), astfel că o mare parte din obiectele prezente la mine-n casă aveau mai mult de 2 întrebuințări.

Da, știu că sună ciudat, nici eu nu-mi explic cum uneori. Poate că asta se datorează felului în care le-am modificat sau caracterului meu fiindcă m-am adaptat să refolosesc cât mai mult lucrurile.

În încheiere vă recomand și vouă să nu mai aruncați obiectele chiar cu din primul moment în care ați conștientizat faptul că s-au învechit sau s-au deteriorat puțin ci să le mai dați o șansă încercând să le recondiționați. Dacă nu aveți răbdarea și îndemânarea necesară să vă ocupați chiar voi de procesul de recondiționare puteți apela la o astfel de firmă specializată. Succes!

Lasă un răspuns