Relațiile, femeile, bărbații

În ziua de astăzi nu mai există bărbați, există femei în haine bărbătești. Mulți cred că trebuie să își caștige prietena îndeplinindu-i orice moft. Nimic mai greșit. Fata trebuie făcută să își dorească, să îi menții interesul, curiozitatea. Nu trebuie să îi oferi totul deodată, nu trebuie să te deschizi în așa fel încât după trei zile să îți zică iubirea vieții ei și după o săptămână să își piardă interesul față de tine, că nu mai ai ce să îi oferi.

Femeia nu e hotărâtă, dacă pare, sigur a jucat în echipa de teatru a școlii. Îți cere ceva, dar vrea altceva, îți spune ceva, dar defapt vrea să spună altceva. Partea rea e că nici ea nu știe că nu vrea ce susține că vrea. Adevărul e că sunt sucite. De asta le iubim. Ne fac viața mai complicată decât e nevoie, iar după ce ne zăpăcesc în nenumărate feluri, începe să ne placă și să ne dorim mai mult.

Că e frumoasă, că e aiurită, tot găsim ceva la ele astfel încât să ne împiedice să nu le îndrăgim. Femeia scoate ce e mai frumos din noi, ce e mai bun. Când îi vezi fața zâmbitoare și mulțumită parcă se oprește timpul, ai face orice pentru asta, iar când e supărată, nimic nu mai are sens, viața ta parcă s-a terminat.

Prefer să vorbesc despre fetele care merită tmpul tău, nu genul acela care umblă din floare în floare. Acelea nu merită nicio atenție, sunt urâte prin caracterul lor. Sunt genul cărora nu le pasă de cine au alături, ele își continuă vânătoarea, te lasă acasă cât ele stau în cluburi și diverse petreceri. Iar dacă tu ești și mototol, accepți.

Dacă dai peste cine trebuie, femeia poate fi o comoară, dacă ești orb, ți-ai distrus viața cu mâna ta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?