The Boys sezonul 3 – câteva lucruri pe care am vrea să le vedem în următoarele episoade

The Boys este un serial pe val si incepe sa fie din ce in ce mai popular! Si spre marea bucurie a fanilor, se pare ca va reveni in anul 2021. Cel putin asa speram, dupa ce am aflat ca cel mai popular Amazon Prime Video va avea un sezon 3 si ca filmarile la acesta vor incepe in luna februarie a anului urmator.

In orice caz, fanii inraiti nu vor trebui sa astepte prea mult pentru a descoperi continuarea aventurilor lui Hughie, Billy Butcher si a altor membri ai trupei Seven. Asteptand sa aflam mai multe despre intriga sa, iata care sunt lucrurile pe care ne-ar placea sa le vedem in sezonul cu numarul 3.

Reintoarcerea lui Stormfront. Ar fi cu siguranta cel mai mare twist de la inceputul sezonului cu numarul 3.Dar, daca ai impresia ca i vazut-o pe Stormfront murind in episodul final al sezonului precedent, ei bine, nu e chiar asa. Nu este moarta din punct de vedere « tehnic » ci va trebui sa asteptam sezonul cu numarul 2 sa vedem ce i s-a intamplat.

Lamplighter nu este mort. Se pare ca inca un personaj va reveNi in forta. Doar ca, despre acesta se presupune ca este mort, inca de la finalul sezonului cu numarul 2. Dar Eric Kripke regreta enorm ca l-a omorat si vrea sa il integreze din nou in serial. O teorie deloc imposibila deoarece stim ca in comics Lamplighter a trecut prin mai multe experiente de moarte iminenta inainte de a muri definitiv si a fi readus la viata ca un zombie.

O alianta intre Soldier Boy si Homelander. Homelander va face cu siguranta o aliata cu Soldier Boy pentru a se putea razbuna. O configuratie inedita care va avea urmari foarte interesante, asta e sigur.

Mai multe scene cu Cindy. Este cu siguranta cel mai enigmatic personaj din tot serialul. Este o supereroina puternica, o victima a experimentelor crude ale lui Vought. Dar va trebui sa revina in serial deoarece se pare ca are o ciudata legatura cu Victoria Neuman.

Un comentariu la „The Boys sezonul 3 – câteva lucruri pe care am vrea să le vedem în următoarele episoade

  1. Insurgent (2015) watch series free
    Foarte foarte slab, din trailer te convinge, cand de fapt pana la jumatatea filmului mori de plictiseala si de atata vorbarie, pe la sfarsitul filmului sunt 2 faze cat de cat care is puse si in trailer in rest praf si pulbere fina, imi pare rau ca mi-am pierdut timpul cu el, nu recomand ! Nota personala : 1/10

Lasă un răspuns